Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Har du nogensinde hørt ordet “aviphile”? Det beskriver en, der elsker fugle. Hvis du kender en aviphile eller to, så vil du ønsker at tjekke denne Roundup af Valentinsdag kort til fugleelskere. Der er unikke håndlavede kort, du kan købe, eller gratis Valentines at udskrive derhjemme. Uanset hvad du vælger, vil du gøre en aviphile’s dag!
Turtelduer pop up-kort
Overrask din favorit fugl fan, når de åbner dette kort for at opdage en 3-D aborre bedrift to søde kærlighed fugle. Lovepop har en række kort til rådighed, herunder andre med fugle, alle med en særlig pop up overraskelse.

Baggård Fugle Valentinsdag Krans Kort
Kunstneren Alexandra Sanders håndmaler alle sine designs og forvandler dem til tryk og kort. Dette kort indeholder, hvad hun kalder BIMBY – Fugle i min baghave.

Mit Chickadee-kort
Denne dapper fyr er klar til at ønske din favorit chickadee en meget sød Valentinsdag. Tom på indersiden for din egen besked.

Elsker dig til Månen Pebble Card
Dette lille par fugleelskere er lavet af småsten stående på træflis. Det er et unikt tag på det traditionelle Valentinsdag kort.

Pingviner, Mave fuld af kærlighed Card
Fortæl din Valentine, at de er en ud af en million med dette nuttede pingvinkort med en usædvanlig pingvin med en mave fuld af kærlighed.

Leave a comment