Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Busk typer kan vokse oprejst, mounding eller som jorden dækker. De er så nemme at leve med og passe på, at du måske ikke engang tænker på dem som roser. Deres gener beskytter mod sygdomme og skadedyr, der typisk plager andre roser. Busk roser er generelt kolde hårdføre og rebloom hele vækstsæsonen. Men mange busk typer bære lidt at ingen duft. Hvis en sød duft er vigtigt for dig, skal du kontrollere, om duft er nævnt i planten tag oplysninger, eller købe en med et navn, der indebærer duft.

Vokse busk roser i masserne eller som ledsagere til andre planter, og vælge mellem en række farver, former og størrelser. Brand navne til at kigge efter omfatter Knock Out familie af roser, Easy Elegance, Oso Easy og Oso Happy, David Austin, Griffith Buck, Kordes, Meidiland og Flower Carpet.

Hybrid te rose

Med smukke, klassiske blomster og en parfumelignende duft til swoon over, hybrid te sandsynligvis kommer til at tænke på, når du tænker på traditionelle roser. Planterne vokser 4 til 6 meter høj med stærke rør (hovedgrene) og individuelle blomster. Løvet, som ofte falder til ofre for sygdomme, dækker ikke den nederste del af servene, hvilket giver planterne et nøgent eller barelegged look. Hvis det ikke er din stil, plante følgesvend avlere til at hjælpe med screening stilke. Hybrid te kræver specifikke beskæring regimer for bedste blomstring. De foretrækker milde klimaer og har brug for særlig beskyttelse i regioner, hvor vintrene er alvorlige.

Miniature og Miniflora Roser

Miniaturer kommer så kort som 6 inches eller så høj som 3 fod, med små, hybrid tealike blomstrer, der vokser solo eller i klynger. Miniflora roser har kompakte planter-op til 3 meter høj-men vokser fuld størrelse blomster så bred som 3 inches. Miniaturer putter godt ind i kanterne af blomsterkanter og klarer sig godt i potter. Udtrykket “gårdhave rose” refererer til enhver form for rose kompakt nok til at vokse i potter på et dæk, ikke til en bestemt type rose.

Leave a comment