Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Overrask dine fjer venner med en ferie behandle bare for dem! Lav et tomatbur juletræ og dekorere det med masser af fugl favoritter.
Leder du efter en billig og unik juledekoration, der vil glæde dit lokale dyreliv? Byg et tomatbur juletræ ved hjælp af frisk grønt, og trim det med popcorn og tranebær, jordnøddesmør fyrretræ kegler, og frisk eller tørret frugt. En stjerne-formet suet feeder toppe off denne vintertid DIY fugl feeder projekt. Fugle vil flokkes til det, og du kan re-trimme det hver par dage, da de spiser op velsmagende godbidder. Sådan gør du det.

Materialer:
Tomatbur
Grøn have sejlgarn
Friskskåret grønt
Poppet popcorn (usaltet og knappet)
Friske tranebær
Stærk tråd
Fyrrekogler
Jordnøddesmør
Rød og hvid bagersgarn
Fuglefrø efter eget valg
Stjerneformet suet feeder
Oksetalg
Blomstertråd
Andre godbidder dine fugle vil nyde (se trin 4)
Værktøjer:
Saks
Wire klip
Lang nål
Trinvise instruktioner:
Trin 1
Byg tomatburet juletræ

Vend tomatburet på hovedet for at hvile på sin cirkulære top. Bøj tråden eger sammen og binde stramt med grønne havearbejde sejlgarn som vist.

Start mod bunden af buret, begynde bundter friske greens og binde på plads med sejlgarn. Arbejde på både opretstående støtter og de vandrette sektioner. Må ikke bekymre dig om, hvorvidt garnet viser, da de ekstra lag vil dække det, som du arbejder opad.
Arbejd dig rundt opad og i en cirkel, tilføjer flere greens efter behov for at dække buret helt.

Når du når toppen, trimme eventuelle stængler og bruge kun dele af greens dækket med nåle. Fastgør forsigtigt med sejlgarn, trimning og tucking garnet ude af syne.
Arranger greens og trim efter behov. Tilføj flere greens til ethvert sted, der synes sparsomme.
Mist hele træet godt med vand for at hjælpe med at holde det frisk.

Leave a comment