Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brug woodsy natur fund, ligesom blade, pinecones og agern, at gøre en væg accent med en elegant efterår blomstre. Som en ekstra fald indretning bonus, spray maling pinecones i glitrende metalliske nuancer, før hober sig ind i en skål, som vi gjorde her. Og hvis du virkelig har en pinecone overskud, drej eventuelle ekstra fyrrekokker du ikke bruger i dette håndværk i DIY firestartere.

Dette fartøj oprindeligt dukkede op i Country Woman Magazine.

Materialer:
Grapevine wire (dobbelt så lang længde er nødvendig for den ønskede krans omkreds)
Wire cutter
Blade og andre naturfund
Paraffin (Bemærk: Varmevoks langsomt på en lav indstilling- det vil sprøjte, hvis det bliver for varmt. Beskyt tællere med håndklæder og voksbehandet papir. Hvis en uklar rest dannes oven på smeltet voks, genopvarmes indtil klar.)
Engangspande
Voksbehandet papir
Varm lim
Trinvise instruktioner:
Trin 1
Saml nedfaldne blade, bærspray, grene, agern og fyrrekokker. Hvis det er nødvendigt, forsigtigt tørre blade, derefter lægge på papirservietter, der dækker med ekstra papirservietter. Placer tunge bøger på toppen for at trykke blade natten over.

Trin 2
Skær voks i små terninger med en savtakket kniv. Smelt over svag varme i en robust engangspande. Når voks er helt smeltet, fjern panden til en varmesikker overflade.

Trin 3
Dyp hvert blad i voks, hurtigt belægning foran og bagpå. Hold ved stilken, holde fingrene væk fra varm voks. Placer blade på voksbehandet papir til at indstille.

Trin 4
Brug grapevine wire til at skabe krans form, vride den anden længde af tråd omkring den første. Opret en lille løkke af ekstra grapevine wire til at hænge krans, og fastgør til toppen ved at vride wire på plads.

Trin 5
Arranger blade og andre fund, sikring til krans ved hjælp af varm lim.

Leave a comment