Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hvis du ønsker at springe over rod udskæring en jack-o-lanterne denne Halloween (eller blot ønsker at prøve noget andet i din sæsonbestemte indretning), give disse mønstrede spray-maling græskar en hvirvel. Du har sikkert alt hvad du behøver for at dekorere disse græskar i dit hjem allerede, men selvom du ikke gør det, det tager kun et par forsyninger! Det gode ved denne græskar-udsmykning teknik er, at det er nemt at freestyle dine egne designs med malerens tape. Vi går gennem trinene for at lave en chevron græskar med malerens tape, men hvis du har flere græskar på hånden, er du velkommen til at eksperimentere! Prøv varierende bredder af malerens tape, såsom tykke lodrette striber eller et krydsmønster. Eller tape off hele dele af græskar og maling i dristige farver for et moderne look.

Hvis du virkelig er interesseret i nivellering op din græskar-udsmykning spil og ønsker at vise din kærlighed til fugle, så tjek vores No-Carve Owl Pumpkins lavet med avis og scrapbog papir! Og hvis du ønsker at gå mere traditionelle (men med et spin), så prøv vores Owl Jack-o-Lantern projekt!

Dette håndværk oprindeligt dukkede op i Country Woman magasin.

Materialer:
Græskar
Malerens bånd
Lineal
Spray maling
Saks
Trinvise instruktioner:
Trin 1

For chevron striber, mark off den ønskede dybde chevron (vores er 2-1/2 i.) på 1-in. malerens tape. Skær flere længder. Marker det bredeste punkt omkring græskaromkredsen med en blyant. Placer en længde af tape på en 30- til 45-graders vinkel, så det nederste hjørne rører midterretningslinjen. Påfør længder af tape omkring græskar i samme vinkel med et hjørne af hvert stykke rører midtermærket, og overlappende brikkerne i enderne til at danne en kontinuerlig linje. Tilføj striber over og under midten omkring 1 i. fra hinanden for at fuldføre design. Tape over stilken.

Trin 2
Arbejder hurtigt i et godt ventileret område, spray-maling græskar. Vent et øjeblik eller to. Spray på en anden frakke.

Leave a comment