Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jeg vil være ærlig – jeg er ikke rigtig i alt blodet, indvolde, og gore af Halloween. Jeg elsker dog alle de uhyggelige skabninger som flagermus, ravne, edderkopper og meget mere, der får opmærksomhed på denne tid af året. Jeg har for nylig tog nogle billige plast flagermus og en stor Hercules hjort bille, men var ikke sikker på, hvad de skal gøre med dem, da jeg ikke har en masse traditionelle Halloween indretning. Så jeg greb nogle guld spray maling og klædt dem lidt op, og nu har de et helt nyt look! Her er hvordan jeg lavede disse nemme Halloween håndværk.

Elegant Halloween Håndværk Materialer
Overdimensioneret plast hjorte bille
Plastik flagermus
Guld metallisk spraymaling
Guld ramme (8″ x 10″)
8 “x 10″ stykke krydsfiner
Scrapbog papir i farve / mønster efter eget valg
Sort sejlgarn, omkring 5 ‘
Varm lim
Hvid lim
Saks og lineal ELLER papirskærer

Elegant Halloween Håndværk instruktioner
Spray male billen og flagermus guld. Brug flere lette frakker på hver side, og lad det tørre grundigt. (Brug altid spraymaling i et godt ventileret område, og tag alle de forholdsregler, der er anført på beholderen).
Trim scrapbogpapiret til 8 ” x 10″. Lim det til det stykke krydsfiner. Brug et tyndt lag hvid lim, så papiret ikke bobler. Lad det tørre.
Fjern glasset og bagside fra rammen. Fastgør rammen til det stykke krydsfiner ved hjælp af hardware på rammen, eller varm lim.
Brug en generøs mængde varm lim til at fastgøre billen til midten af indrammet papir.

Bind garnet til flagermusene som vist. Hvis dine flagermus ikke har samme form som disse og binde er ikke muligt, kan du varmt lim flagermus til sejlgarn i stedet.

Leave a comment