Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kolibri Sukker Vand Opskrift
Hvis du ikke har husket opskriften endnu for kolibri sukker vand, så nu er det tid. Kombiner fire dele varmt vand til en del sukker. Bland det op, indtil det er helt opløst. Når det køler til stuetemperatur, er det klar. Følg disse ekspert tips til at tiltrække flere kolibrier.

At koge eller ikke at koge
Brug virkelig varmt vand vil normalt være tilstrækkeligt til at opløse sukker. Men hvis du har planer om at gøre ekstra kolibri sukker vand til at gemme i køleskabet, eller du har så-så vandkvalitet, så er det bedst at koge.

Tilsæt ikke honning
Nogle mennesker kan lide at komme med kreative måder at forsøde deres sukker vand uden sukker, og den mest almindelige stand-in er honning. Honning kan gøre din sukker-vand blanding gære hurtigere. Spring honningen over, og hold dig til sukker.

Spring den røde mad farve
Selv om hver fugl ekspert synes at være enige om, at du ikke behøver rødt farvestof, folk stadig tilføje det til deres sukker vand. Du ser også virksomheder, der tilbyder pre-made kolibri sukker vand, der er rød. Hvis det er dig, skal du ikke have det dårligt – men det er tid til at bryde denne vane en gang for alle. Du behøver ikke rødt vand for at tiltrække kolibrier. Faktisk kan maden farve være dårligt for fuglene (forskerne er stadig regne denne ene ud). Uanset hvad, er det ikke risikoen værd. Kolibrier elsker disse farverige blomster.

Hold det rent
Kolibri sukker vand i sidste ende går dårligt, medmindre du er heldig nok til at have en travl feeder, at kolibrier hurtigt tømme. Du bør være for vane at ændre det hver par dage eller endnu hurtigere, hvis det er virkelig varmt udenfor. Også, glem ikke at rense dine foderautomater regelmæssigt. Mold kan indsamle, så du ønsker at sikre, at du tilbyder kolibrier rent, sikkert vand.

Tilføj en anden Kolibri feeder
Tilsæt en anden sukker vand feeder i sensommeren, når migrationen stiger. Dette vil hjælpe med at holde territoriale mandlige kolibrier fra at kæmpe for rummet.

Hold dig til Real Sugar
Det er altid bedst at holde sig til ægte sukker i din kolibri foderautomater. Sig nej til sukkererstatninger. Sådan tiltrækker du kolibrier til din balkon.

Kolibri Feeder Vedligeholdelse
Brug for smarte tips til rengøring af kroge og kroge af kolibri sukker vand foderautomater? Vores læsere kan hjælpe. “Jeg skyller mine foderautomater med eddike, og de forbliver rene. Jeg skyller dem, hver gang jeg skifter mad. Det er så nemt og fungerer godt,” siger Mattie Stillwell fra Tenaha, Texas. “Jeg har en kasse med parakitgrus klar til at rense mine foderautomater. Sæt et par teskefulde i feederen med varmt vand, derefter hvirvle og stige. Den renser den hårdeste form,” siger Sally Brovold Kulm fra North Dakota.

Leave a comment