Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Folk har brugt valnødder som juletræ dekorationer i langt over hundrede år. Under victorianske tider, var det almindeligt at hænge forgyldte valnødder fra grenene, som i sidste ende ville blive taget ned, revnet, og spist. Forgyldte valnødder stadig gøre store træ dekorationer, men hvorfor ikke gå et skridt videre med denne nemme jordbær valnød ornament håndværk? Det er inspireret af en min mor plejede at gøre mange år siden, ved hjælp af filt blade og røde håndværk maling med hvide polka prikker. Denne version ups bling faktor en smule med rhinestones. Jeg har også subbed rød neglelak til håndværk maling, da jeg ikke kunne finde en rød nuance af håndværk maling, der syntes helt rigtigt. Sådan laver du disse ornamenter.

Jordbær Valnød Ornament Craft Forsyninger
Valnødder (store)
Rød neglelak (jeg brugte OPI “Ikke rigtig en servitrice” Red)
Små rhinestone klæbesten perler (den mindste du kan finde) i guld og / eller sølv
Glas blade perler (3 per ornament)
Håndværk lim
Monofilament linje
Pincet (valgfrit)
Jordbær Valnød Ornament Håndværk Instruktioner
Mal hver valnød med et lag rød neglelak og lad det tørre helt. Afhængigt af hvor godt din polske dækker, kan du få brug for en anden frakke.
Påfør rhinestones i et tilfældigt mønster. Finspidset pincet kan hjælpe.
Tilføjelse af bladene vil afhænge af den type perler, du finder. Hvis din er som min, med wire sløjfer øverst, klip wiren sløjfer fra 2 af de 3 blade. Lad den tredje til at holde monofilamenter linje til hængende. Lim dem til toppen af valnød (overfor den spidse ende) som vist. (Tip: Fyld en lavvandet skål med ris og nestle valnødder ned i det at holde dem stille, mens limen tørrer). Når limen er tør, skæres en kort længde af monofilamenter og passerer den gennem den resterende trådløkke for at gøre bøjlen.

Hvis dine perler ikke har trådsløjfer, lim bladene på plads som vist. Når limen er helt tør, sætte en anden dab af lim i midten af bladene og tryk en løkke af monofilamenter på plads for at skabe en bøjle.

Leave a comment