Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Omdan halmballer til skræmmende-cool udendørs Halloween dekorationer med et par elementer fra isenkræmmer. Det er nemt at lave en uhyggelig edderkop, en munter mumie eller et grinende Frankensteins monster med blot en håndfuld forsyninger. Du kan vælge at lave kun én eller genskabe alle tre! Hils dette års trick-or-treaters med denne Halloween høstak trio. Hvis det bare ikke føles som Halloween uden at dekorere et par græskar, så tjek vores Chevron No-Carve Pumpkin (alt hvad du behøver er malerens tape og spray maling!).

Dette håndværk oprindeligt dukkede op i Country Woman magasin.

Materialer:
3 halmballer
Spraymaling i grøn, sort og hvid
Craft skum plader i grøn, sort og hvid
Skumrør, sort (1/2-in.)
Bøjelige aluminiumsstænger (3/16-in. diameter x 0,035 gauge)
Ostelærred
Lim pistol
Trinvise instruktioner:
Trin 1
For alle tre skabninger, spray-male halmballer først og lad dem tørre. Hvis du bruger 2 farver, skal du lade den første farve tørre, før du anvender den næste).

Trin 2
Skær øjne og mund ud af håndværksskum og varmlim dem til de malede baller.

Bemærk: Halmballer kan dekoreres vandret eller lodret. Find aluminiumsslanger i din lokale isenkræmmer.

Trin 3
Frankensteins monster
Spray-maling den nederste 3/4 af halmballe grøn og toppen 1/4 sort. Tilføj en sting ar af sort håndværk skum. Gør hals bolte ved hot-limning 2-i. længder af skum rør til begge sider af ballen.

Trin 4
Spider
For at få benlængden skal du starte med målebåndet øverst på ballen og kurve det, mens du ruller ud og danner en bue til jorden. Skær 6 længder af skumrør til denne måling. Fit aluminium stænger inde i hvert ben, forlader 6-8 i. eksponeret i den ene ende. Hot-lim stang til skum. Poke udsat stang ende i toppen af ballen og kurve hvert ben på plads.

Trin 5
Mumie
Pak ballen ind i ostelærred og varmlim i pladen.

Leave a comment