Alaska tarjoaa COVID-19-rokotteita turisteille 1.6.

Alaskan osavaltio alkaa tarjota COVID-19-rokotuksia turisteille, jotka saapuvat ja lähtevät osavaltiosta neljän suurimman lentokenttänsä kautta 1. kesäkuuta alkaen, gov. Mike Dunleavy sanoi perjantaina.

« Ajatuksena on, että meillä on mahdollisuus saada rokotteita, joten miksi emme käyttäisi niitä? Näin siis sanomme turisteillemme: jos tulet Alaskaan — ja tämä alkaa 1. kesäkuuta — jos tulet Alaskaan, saat ilmaisen rokotuksen », hän sanoi.

Rokotuksia tarjotaan Anchoragen, Juneaun, Ketchikanin ja Fairbanksin lentokentillä, kertoi Alaskan kansanterveysjaoston johtaja Heidi Hedberg.

Hän sanoi, että « pehmeä käyttöönotto » tapahtuu viiden päivän ajan huhtikuun lopussa Anchoragessa kiinnostuksen arvioiksi.

« Juuri nyt meillä on runsaasti rokotteita kaikille alaskaneille », hän sanoi kysyttäessä, onko suunnitelmaan riittävästi rokotetta.

Rokotusohjelma on osa laajempaa pyrkimystä kannustaa Alaskan matkailua. Muita ponnisteluja ovat miljoonien dollarien matkailun mainoskampanja ja pyyntö 150 miljoonan dollarin taloudellisesta helpotuksesta matkailuun liittyville yrityksille.

Yksityiskohdat osavaltion mainoskampanjasta ovat vielä harvassa, mutta kuvernöörin toimiston mukaan viime vuoden liittovaltion CARES-lain rahoja käytetään « kohdennettujen mainosten sijoittamiseen kansallisiin televisio-ohjelmiin ja muihin viestintävälineisiin koko kevään ja kesän ajan kannustaen amerikkalaisia vierailemaan Alaskassa COVID-turvallisena kohteena. ».

Muita CARES Act -lain rahoja annetaan voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka vauhdittavat matkailua, kuvernöörin toimisto sanoi. Avustusten määrä ja ajoitus eivät olleet heti käytettävissä; Kuvernöörin toimiston tiedottaja sanoi, että hallinto « haluaa olla huomaavainen, että prosessi on kaikkien Alaskan lakien taajamaa ».

Alaskan matkailualan yhdistys ylläpitää osavaltion nykyistä matkailumarkkinointiohjelmaa. Sen toimitusjohtaja Sarah Leonard sanoi, että ei ole liian myöhäistä markkinointiponnistelulle vaikuttaa Alaskan turistikauteen.

« Pandemian vuoksi monet matkustajat ovat normaalia lyhyemmällä varausikkunalla. He odottavat, kunnes ovat varmempia rokotteen käyttöönotosta ja omasta terveydestään ja turvallisuudestaan. Mutta se aika on nyt », hän sanoi.

Hän sanoi, että mainoskampanjan kohdentaminen on tärkeää.

« Onnistuneessa markkinointiohjelmassa ei aina ole kyse massojen tavoittamisesta, vaan niiden tavoittamisesta, jotka ovat taipuvaisempia alaskanmatkaajiin », hän sanoi.

Matkailuun liittyvien yritysten tukipaketin yksityiskohdat ovat vielä rakenteilla. Luutnantti Kevin Meyer puhuu kärsivien yhteisöjen kanssa seuraavien viikkojen aikana, hän sanoi, ja hallinto sisällyttää tiedot näistä keskusteluista lopulliseen suunnitelmaan.

Lisää tiedetään rokotusohjelmasta, joka on ollut kehitysvaiheessa ainakin maaliskuun lopusta lähtien.

Hedberg sanoi, että suunnitelma on suunniteltu menetelmäksi rokotteiden saamiseksi sekä alaskaan että saapuville vierailijoille.

 » Rokotusklinikat ovat itse asiassa turvan ulkopuolella. Ja tämä on kauneus: Joten alaskalaiset, jotka ovat tulossa toivottamaan tervetulleeksi perheenjäsenensä, jotka elävät poissa osavaltiosta, voivat saada rokotuksen lentokentällä », hän sanoi.

Pfizer- ja Moderna-rokotteita käytetään, hän sanoi. Jokainen vaatii toisen annoksen useita viikkoja ensimmäisen jälkeen.

« Tunnustamme, että kun ihmiset tulevat Alaskaan, he eivät saa jäädä 21 päivään tai 28 päivään », hän sanoi, ja vaikka hän kannustaisi turisteja tulemaan Alaskaan, he voivat saada toisen mahdollisuuden kotona.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *