Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

For en surefire måde at tiltrække kardinaler, fylde en fugl feeder med sort olie solsikkefrø. Men ambitiøse gartnere bør ikke stoppe der, fordi de rigtige planter bringe i disse rubinrød skønheder og andre sangfugle, også. Det centrale er at fokusere på trifecta for at give mad, dækning og steder at rejse unge, siger Gary Ritchison, en ornitolog ved Eastern Kentucky University og forfatter til den vilde fugl guide Northern Cardinal. Et dybt dykke ind i livet af disse fugle afslører spor til at hjælpe dig med at tiltrække kardinaler.

1. Frø
Hvad spiser kardinaler? Formen og strukturen af en kardinal lovforslag afslører fuglenes mad præference. Den nedadgående kurve, typisk for frøædende fugle, giver dem mulighed for at knække åbne eller knuse frø. Kardinaler har også større kæbe muskler end mange andre sangfugle, hvilket betyder, at de kan forbruge større frø. Når du vælger planter til at tiltrække kardinaler, kigge efter nogle med mellemstore frø samt en blanding af sæsonudsving. Seed-bærende planter til at prøve omfatter Purple Majesty hirse, nasturtium, lilla keglesikke, saflor, solsikke og sød ært. Tjek de 3 typer af frø fugle elsker bedst.

2. Bær
Selv om frø er en livret, kardinaler også spise en masse bær. Som ikke-migrerende fugle søger de en række fødevarer, efterhånden som tilgængeligheden ændres i løbet af året. “De er ret adaptive,” Siger Gary. “Det skal de være som en hjemmehørende fugl.” Men som de indtager frugt, undersøgelser tyder på, kardinaler stadig er efter frøene, ofte kassere en stor del af frugtpulp. Af denne grund, frugter med større frø kan være mere attraktiv. Kig efter buske med en række frugtsætning gange, og da kardinaler foder lavt til jorden, dværg buske. For at tiltrække kardinaler, prøv kornel, hackberry, nordlige bayberry og serviceberry. Sådan tiltrækker du baggårdsfugle med bær.

3. Røde Frugter
Den levende crimson farve mandlige kardinaler kommer fra carotenoide pigmenter, som findes i røde frugter. Spise flere af disse scarlet-hued snacks, især under molt, hjælper en mandlig form lysere røde fjer. Den prangende farve øger hans evne til at tiltrække hjælpere og forsvare et pars nesting område. Rødfrugtede planter til at prøve omfatter tjørn, hindbær, sumac og winterberry.

4. Dæk planter
For kardinal reder, er fortielse nøglen: De prangende fugle kigge efter camouflage af tætte buske og træer. Sammenlignet med andre fugle, deres reder er lave, kun 4 til 8 meter fra jorden. Kardinaler er territoriale under avl og hannen forbliver i nærheden af reden. Hvis du vil se kardinaler året rundt i din have, skal du være vært for et redepar. For deres første reder i april eller maj, kardinaler ofte vælge beskyttelse af evergreens. Par hæve flere yngel om året og vælge forskellige steder, så plantning en blanding af små, tætte træer og buske er ideel. Nogle dækker træer og planter til at prøve er kasse ældre, østlige røde cedertræ, nannyberry, og roser. Vilde grapevine er en god tilføjelse, også fordi kardinaler bruge sin bark til redemateriale. Få mere at vide om de nordlige kardinaler.

Leave a comment