Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1. Amerikansk Goldfinch
Spinus tristis

I foråret og sommeren, lyse gul-og-sort amerikansk goldfinches er umuligt at gå glip af. For at tiltrække flere goldfinches, tilbyde tidsel foderautomater. Disse små fugle elsker også at spise på frø fra planter i haven. Om vinteren, deres farve er mere dæmpet, men de er stadig rundt og aktive.

2. Sørgende Due
Zenaida makroura

Disse buttede grå fugle er større end nogle af de andre sangfugle, der besøger dine foderautomater. Sørgende duer ofte bosætte sig i og spise store mængder af frø, men gør op for det med deres søde insisterende cooing opkald. Når de flyver, deres vinger gør en skarp fløjtende lyd, som er især mærkbar ved landing og start. Oplev 10 overraskende fakta om sørgende duer.

3. Blå Jay
Cyanocitta cristata

En anden stor fugl, blå jays har lidt af et dårligt ry. De er undertiden kaldes bølle fugle for deres vane med at skræmme andre fugle væk fra foderautomater. Men disse smukke jays er meget smart og legende, også. Hold øje med dem, og du kan se dem toting omkring skinnende objekter som flaske hætter eller folie. At tiltrække blå jays, tilbyde peanuts. I det vestlige USA og Canada, er blå jays fordrevet af Steller’s jays og krat jays.

4. Amerikanske Robin
Turdus migratorius

Ofte betragtes som en forløber for foråret, amerikanske robins er faktisk året rundt beboere i det meste af USA. De spiser hovedsageligt insekter, så om vinteren forsvinder de ind i skove, hvor de graver under bark til deres måltider. Så snart jorden tø i foråret, de dukker op igen i værfter overalt, fouragering for orme og bugs.

5. Ruby-throated Kolibri
Archilochus colubris delte et sted

Disse små mousserende perler er den foretrukne baggård fugl af mange, og med god grund. Deres evne til at svæve på vinger, der bevæger sig næsten for hurtigt at se gør dem fascinerende at se. De spiser ikke frø, i stedet, tiltrække kolibrier med sukker-vand foderautomater eller nektar-producerende blomster. I det vestlige USA erstattes rubinstruede kolibrier af Annas kolibrier og ruføse kolibrier.

Leave a comment