Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Driver egern på dine fuglefoderautomater dig nødder? Du er ikke alene. Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får her på Birds & Blooms er “Hvordan kan jeg holde egern fra mine foderautomater?” Så vi har samlet alle de bedste tips, vi kan finde til egern-bevis fugl foderautomater. Det er usandsynligt, du nogensinde vil slippe af med disse irriterende væsner helt, men disse ideer bør bidrage til at sikre, at flere af de frø i dine foderautomater går til din fjer venner.

Tips til Egern-Proof Bird Foderautomater
1. Regel i 5-7-9
Generelt kan egern ikke hoppe mere end 5 meter op fra jorden, mere end 7 meter overfor et træ eller bygning, og er tilbageholdende med at falde mere end 9 meter på en feeder ovenfra. Placer din feeder station med disse numre i tankerne at afskrække et stort flertal af egern.

2. Baffel dem

Egern er fantastiske klatrere, selv på metalstænger. Køb et egern baffel og vedhæfte den til stangen for at forhindre dem i at klatre op nedefra. (Metal Pole Baffle, $ 25, Lowe’s / Wood Post Baffle, $ 55, Lowe’s)

3. Legetøj med dem
Hvis du gerne vil have lidt sjovere med dine egern, så prøv en drejning et stykke legetøj Slinky i en baffel. Tråd stolpen gennem Slinky og fastgør den ene ende under feederen, så den kan drapere ned i stolpen. Forkort den, hvis Slinky rører jorden. Egern, der forsøger at klatre det få en tur tilbage til jorden hver gang!

4. Fugl (Feeder) på en ledning
Suspendere dine foderautomater på en ledning spændt fra en pol til en anden, mindst 5 meter fra jorden. For at forhindre egern i at gøre en stram-reb walking trick, streng plast liter-størrelse sodavandsflasker på wiren på begge sider af foderautomater. Plastflaskerne ruller egernene lige ud, når de nærmer sig.

5. Den bur fugl spiser

Invester i egern-bevis fugl foderautomater byder på et bur design. De arbejder især godt for foderautomater beregnet til små fugle, som finker eller chickadees, og gør et godt stykke arbejde med at holde de bølle fugle også. (I områder, hvor egern er særligt små, ligesom Deep South, kan disse foderautomater være mindre effektive.) Se nedenfor for en runde-up af nogle af vores foretrukne egern-bevis fugl foderautomater.

6. Skift din frø
Egern elsker de fleste typer af fuglefrø, men nogle folk bemærker, at de har tendens til at forlade saflor frø alene. Fugle som kardinaler og titmice nyde saflor, så erstatte frø i en eller flere af dine foderautomater med saflor kan hjælpe.

7. Vælg den rigtige pol
Træ og metal stænger er meget let for egern at klatre, men det er blevet bemærket, at PVC eller kobber rør er mere af en udfordring. Prøv at bygge din egen pol eller feeder station ved hjælp af disse materialer.

Leave a comment