Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hvis du kan lide fugle, havearbejde, eller den store udendørs, så tjek denne Roundup af naturen ornamenter til dæk dit juletræ.
Dæk dine haller med fugle, sommerfugle, og en blomst eller to! Disse natur ornamenter er lige det rigtige for gartnere, birders, og alle andre, der mener, de bedste dage er dem, du tilbringer ude i det store udendørs.

1. Dig Det Scrabble Flise Ornament

Stav din kærlighed til havearbejde for alle at se! Lavet med vintage scrabble fliser og en yndig lille skovl, dette ornament er den perfekte haven accent til at hænge på dit juletræ.

Hvor kan man købe det: Scrabble Tile Ornament på Etsy, $ 9

2. Nål Filtet Ugle Ornament

Når du besøger ScratchCraft’s kunstner butik, kan dit største problem være at vælge, hvilken yndig ugle ornament til at købe! Disse nåle-filtede ornamenter er alle håndlavede, så hver er en lille smule anderledes. Vælg mellem strikkeugler, ugler i santa hatte og meget mere.

Hvor kan man købe det: ScratchCraft på Etsy, $ 24

3. Elsker at Have Glass Ornament

Er din have kendt for de bedste veggies rundt? Annoncer det stolt på dit juletræ med denne ungarske glas ornament.

Hvor kan man købe det: Bronner’s, $ 9,99

4. Cloisonne Dragonfly Ornament
En guldsmeds glitrende vinger er en af naturens mest delikate vidundere. Denne kobber og emalje cloisonne ornament formår at fange nogle af denne undvigende skønhed at tilføje til din ferie indretning.

Hvor kan man købe det: Pier 1 Import, $ 14,95

Leave a comment