Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4 Flere Super Hurtigt voksende Veggies Vi anbefaler
1. Patio Pride ært

Klar til at høste seks uger fra såning, denne 2017 All-America Selections prisvinder bærer buttede spiselige bælg. Den vokser omkring en fod høj og er et fantastisk fund til hængende kurve.

2. Nyttelast squash

Sygdomsresistens og kraftige udbytter af glatte grønne frugter i 45 dage gør denne sommer squash en reel vinder.

3. Korist kohlrabi

Sprøde, afrundede stængler af kohlrabi er lækre rå eller kogte. Korist vokser 4 inches bred. Begynd høst 55 dage efter såning frø.

4. Veranda Pick bush bønner

Ingen plads er ikke noget problem. Porch Pick danner kompakte planter til små haver eller containere. Forvent en kofanger afgrøde af bud grønne bælg 55 dage fra såning.

1. Hakurei Majroe
Brassica rapa; 38 dage til høst
Hurtigt voksende salat majroer, ligesom Hakurei, er populære på landmænd markeder, men er nemme at dyrke derhjemme, også. Klar til at grave op blot uger efter såning, er de kendt som en dobbelt formål afgrøde, der giver søde rødder samt velsmagende greens til salater og stir-fries.

Derfor elsker vi det: Golfbold-størrelse rødder er lækre rå, kogte eller syltede. Plus, disse super veggies er fyldt med C-vitamin, calcium og jern. Majroer tåler også faldfrost og bliver sødere i køligt vejr.

2. Glat-blad spinat
Spinacia oleracea; 38 dage til høst
Seed virksomheder tilbyder tre typer af spinat: savoy, semi-savoy og glat-blad. For hurtig vækst, holde sig til glatte sorter, som Corvair eller Space. Deres runde til ovale blade forbliver kompakte og opretholder kvaliteten til en forlænget høstsæson.

Derfor elsker vi det: Lange stængler og fladt løv gør høst og vask et snuptag.

3. Adelaide Gulerod
Daucus carota var. sativus; 50 dage til høst
Glem bedrageren baby gulerødder findes i supermarkedet. Adelaide er en ægte baby gulerod, med 3- til 4-tommer-lange rødder og en mild smag. Det er også blandt de tidligste gulerødder til at modnes, med rødder, der er klar til at blive trukket på bare syv uger.

Hvorfor vi elsker det: Selv dem uden haver kan dyrke disse baby gulerødder ved at så frø i potter eller vindueskasser.

Leave a comment